Het plaatsen van een artikel op een blogwebsite kan zeer goed zijn voor de vindbaarheid van jouw eigen website. Niet alleen wordt er een uitgaande link naar jouw omgeving gegenereerd, maar ook zien zoekmachines dit als een uitbreiding van nuttige content op het web. Een goed artikel met daarin een duidelijke foto en link kunnen goud waard zijn voor jouw website. Als je zelf niet helemaal thuis bent in het schrijven van teksten, dan kan je er natuurlijk voor kiezen om een blog te laten schrijven. Bloeise is een toonaangevend bedrijf dat hierin kan voorzien en beschikt over een zeer ervaren contenmarkteer. Niet alleen worden de teksten geleverd, maar ook wordt het artikel op een geschikte blog geplaatst.

blog

Vergroot het aantal bezoekers met blogs

Naast dat de zoekmachines het artikel opmerken, zijn er ook nog andere voordelen op te nemen van een goed artikel. Zo kan het bijvoorbeeld het aantal bezoekers op jouw website doen vergroten. Een goed bericht kan worden opgepikt door meerdere bezoekers, waardoor jouw omzet indirect zal toenemen. Het zelf opstellen van een mooi artikel kost tijd en als ondernemer is hier niet altijd tijd voor. Laat dit over aan de professionals, zodat zij zich helemaal kunnen richten op een mooi verhaal.

Uitbesteden van een blog

Kijk eens naar de verschillende mogelijkheden die Bloeise heeft te bieden. Een blogservice houdt in, dat je volledig wordt ontzorgd. Zo spreek je van tevoren af hoeveel berichten er maandelijks geplaatst moeten worden en het aantal woorden per blog. Hierna heb je geen omkijken meer naar dit stukje werk, want de berichten worden voor je geschreven en geplaatst op geschikte website. De tijd die je overhoudt, kan je weer besteden aan je eigen klus of klanten. Ook is het een stukje vrije tijd wat je hiermee koopt. Het belangrijkste is uiteraard dat je bij een blog uitbesteden de professionals hun werk laat doen. Nuttige content die goed scoort bij de zoekmachines is zeer belangrijk voor een website.

Bespreek de mogelijkheden bij het plaatsen van een blog

Om een artikel te laten schrijven en vervolgens op een blogsite te plaatsen, zal er eerst onderzoek gedaan worden naar de onderwerpen en relevantie voor de website. Bloeise houdt er rekening mee dat de content op een blog komt te staan die enige relevantie heeft met jouw eigen website. Zo wordt de vindbaarheid van jouw site door zoekmachines alleen maar vergroot.

Bespreek je wensen en de mogelijkheden met de contentmarketeer

De klant is uiteraard koning en daarom is het belangrijk om vooraf de wensen en mogelijkheden te bespreken. Wil jij liever veel artikelen met wat minder woorden of ga je eerder voor een uitgebreid en uitstekend stuk tekst. Dit zijn allemaal aspecten waar je rekening mee dient te houden bij het uitbesteden van een blog. De contentmarketeer van Bloeise kan hier heel goed in adviseren en bijstaan. Het is zaak dat de artikelen welke uiteindelijk op een blog komen te staan een beeld geven wat er allemaal te vinden is op jouw website. Zoekmachines zoals Google houden ervan om goede content op te nemen en dit wordt dan ook beloond in de vorm van jouw positie in Google.