Scheerapparaat

Open scheermessen, veiligheidsscheermessen, wegwerpscheermessen, foliescheermessen, roterende scheermessen, trimmers … Het is waanzinnig hoeveel mogelijkheden er zijn om de ijverig groeiende gezichtsbont op zijn plaats te zetten. Eerste scheermes voor jongens 1.1. Welk scheermes voor jonge mannen en tieners? Als je een harde huid hebt zoals Hulk en geen twee linkerhanden met luide duimen, durf je het scheermes meteen te pakken. Maar wie heeft een huid als Hulk?! Voor mensen met een niet zo groene huid zijn er om te beginnen minder gevaarlijke scheerapparaten. Huidvriendelijke scheerapparaten voor jongens: In het begin is het onduidelijk hoe de huid zal reageren op de nieuwe onruststoker.

Als je de kans op roodheid, puistjes en andere huidirritaties laag wilt houden, kun je het beste een scheermes gebruiken dat zo zacht mogelijk is voor de huid. Is een elektrisch scheerapparaat goed voor jonge mannen? Bij goede elektrische scheerapparaten wordt de huid grotendeels beschermd tegen direct contact met de mesjes door een dunne film. Elektrische scheerapparaten zijn daardoor niet zo grondig, maar wel zachter voor de huid. Elektrische scheerapparaten voor jonge mannen Folie- of roterende scheerapparaten: laten we ons dus eerst concentreren op elektrische scheerapparaten. Het aanbod is enorm en er zijn twee hoofdtypen: foliescheermessen en roterende scheermessen. Beide varianten hebben hun fans.

Foliescheermessen voor jonge mannen? Als je wat onderzoek doet, zul je waarschijnlijk voldoende bewijs vinden dat goede scheermessen zachter voor de huid zijn dan typische roterende scheerapparaten. Deze ervaring hebben we ook gehad in onze praktijktesten met veel verschillende scheermessen.

Roterende scheermessen voor tieners? Maar je kunt niet dezelfde kam gebruiken voor alle roterende scheerapparaten. Bij sommige goede roterende scheerapparaten kan bijvoorbeeld het vermogen worden gesmoord of een sensor meet de baarddichtheid en smoort het vermogen automatisch. In onze tests had dit een zeer positief effect op de huidtolerantie.

Scheren onder de douche of met schuim: Overigens vinden veel mannen nat scheren prettiger dan droog scheren. Ook als je je voorlopig op elektrische scheerapparaten concentreert, hoef je het niet zonder nat scheren te stellen, want veel apparaten zijn inmiddels waterdicht en kunnen gemakkelijk onder de douche en voor natte toepassingen worden gebruikt.

Instap scheerapparaten ≠ Scheerapparaten voor beginners

De goedkope scheerapparaten worden vaak “instapmodellen” genoemd. Eigenlijk is dit een slecht advies, want veel goedkope scheerapparaten zijn niet bijzonder vriendelijk voor de huid en vooral in het begin heeft de huid last van een “ruige kerel” met matig scherpe mesjes, slechte prestaties en een onvolwassen scheersysteem. Scheermestest voor jonge mannen De beste scheerapparaten voor jonge mannen: Hieronder laten we u kennismaken met de beste scheerapparaten voor jonge mannen uit onze praktijktests. Sommige modellen zijn goedkoop, andere zijn duur. Alle gepresenteerde modellen zijn echter aantrekkelijk in hun prijsklasse.

Goedkoop of duur? Je kunt niet dezelfde prestaties verwachten van de goedkope scheerapparaten als de dure. Dure “premium scheermessen” werken met meer mesjes, geavanceerde technologie en creëren aanzienlijk meer snijbewegingen per minuut. Een baardgebied wordt glad met minder slagen. Hierdoor gaat het scheren sneller en efficiënter. Dit komt ook de huid ten goede.

Een scheerapparaat met reinigingsstation? Een reinigingsstation verhoogt niet alleen de aanschafprijs van het scheerapparaat. Het brengt ook gebruikskosten met zich mee voor het reinigen van cartridges. Maar het bespaart tijd door het scheermes automatisch te reinigen, desinfecteren, oliën, drogen en opladen. Een grondige desinfectie is vooral belangrijk voor de huid. Aangezien de meeste elektrische scheerapparaten tegenwoordig waterdicht zijn, kan het scheerhoofd natuurlijk ook na elke scheerbeurt handmatig worden gereinigd.

Braun of Philips scheerapparaten?

Scheerapparaat kopen? D bedrijven Braun en Philips behoren tot de “groten” op de scheermarkt. Braun biedt alleen foliescheermessen, terwijl Philips gespecialiseerd is in roterende scheerapparaten. De Japanse technologiegroep Panasonic, waar onze “insidertip” vandaan komt, maakt ook hele goede foliescheermessen.